Måske drømmer du om et ægte walk in closet? Et lækkert rum, indrettet med smukke skabe, hvor alt dit tøj hænger i flot orden, og med plads til alle dine sko og alt det andet, der hører med til at du er smukt og elegant klædt på? Og harmonerer drømmen ikke lige med din toværelses lejlighed eller det lille rækkehus i forstaden? Så er der heldigvis mange andre muligheder for at indrette dig, så du kan få dig klædt på i smukke omgivelser, og hvor du samtidig får plads til dit modetøj på bedste vis.

Her giver vi dig nogle ideer til, hvordan du kan indrette dit badeværelse og din garderobe på bedste vis, så du som business woman bliver klar til at møde på kontoret i den rette moderigtige og funktionelle påklædning..

Brug spejlskabe

Har du ikke så meget plads, er det en god idé at investere i et spejlskab, hvor du kan spejle dig, når du lægger make up og klæder dig på, og som samtidig kan opbevare ting, som ellers ville ligge og flyde i dit badeværelse eller i din entre. Et spejlskab kan fås i mange udformninger på bl.a. webshoppen Rörfokus. Her er der et meget stort udvalg i spejlskabe og andre ting, som du kan bruge til at indrette bad og garderobe optimalt. Vi vil gerne have at vores badeværelser er lækkert indrettet i dag, og du kommer langt med flotte spejlskabe.

Du kan også indrette bad og garderobe med små siddemøbler som bænke eller taburetter, hvor der samtidig er opbevaringsplads under sædet. Det giver dig også ekstra plads til at opbevare alt fra sko til rengøringsmidler, og du får meget nemmere ved at holde orden i disse rum.

Det er vigtigt at du får dit spejlskab sat op i den rigtige højde, så det både er praktisk og hænger smukt i forhold til rummet.