Hvordan skaber du din helt egen unikke stil, og dermed skiller dig ud fra mængden? Dette spørgsmål er der mange af os der stiller os selv. Dit valg af tøj er i den forbindelse vigtigt, og samtidig er din livsstil essentiel. For kun med en sund livsstil opnår du en flot krop. Læs med her og bliv klogere på hvordan du skaber din helt egen unikke stil.

Hold dig i form, spis sundt og optimér hvor du kan

De fleste mennesker drømmer om at opnå et flot og sundt udseende. Til formålet skal man holde sig i form, samt dyrke en masse motion. Samtidig skal man leve sundt, og sidst men ikke mindst kan man supplere med skønhedsoperationer. Netop skønhedsoperationer, såsom brystoptimeringer, kan med fordel foretages af Motiva, som har årevis af erfaring inden for faget. Anbefalingen er at begrænse antallet af skønhedsoperationer. Det skal helst ikke tage overhånd, men som supplement til en overordnet sund livsstil er det en glimrende løsning til at opnå en sund, flot og ikke mindst unik stil.

Du bør integrere motion og aktiv livsstil i din hverdag. Du behøver ikke nødvendigvis at tilmelde dig en fitness- eller sportsklub. I stedet kan du blot tage en rask løbetur hver morgen samt løfte lidt vægte hjemme hos dig selv. Det vigtigste er at komme i gang, og ikke mindst fastholde det gode og sunde momentum.

Spis frugt og grønt og drik masser af vand

De opdaterede kostråd er klare i mælet. De foreskriver således, at man dagligt bør indtage rigelige mængder af frugt og grønt, samt ikke mindst drikke masser af vand. Særligt vandet hjælper til at give en naturlig, fugtig og ungdommelig hud. Vil du derfor undgå rynker, så er det bare med at kaste sig over vandvognen.

Den seneste forskning viser endvidere, at det er en god idé at spise i moderate mængder, og dermed begrænse sit kalorieindtag. Man bør på ingen måde sulte sig selv, men man kan med fordel lære sig selv at lytte efter sin krop, og stoppe med at spise så snart man er mæt.

Modetøj eller genbrug?

Og til sidst har vi så dit tøj. Naturligvis en meget vigtig komponent i dine bestræbelser på at skabe din helt egen unikke stil. Her skal du gøre op med dig selv, om du mest er til det nyeste modetøj, eller om du i stedet vil jagte unikke kollektioner i de lokale genbrugsbutikker. Ja, måske kan du endda vælge at jagte en kombineret stil, hvor du både iklæder dig de seneste moderigtige kollektioner, samt ikke går af vejen for at smide lidt genbrugstøj på kroppen.

Fordelen ved genbrugstøj er klart, at det dels er billigere at købe, og samtidig er det yderst moderne. Det går nemlig fint hånd i hånd med den overordnede grønne bølge, som vi i disse år konstaterer i samfundet. Genbrug er godt for miljøet. Vil du derfor skabe en unik og grøn stil, så bør genbrugstøj altid være at finde i dit klædeskab.