Der går rygter om, at Kim Kardashian og Kanye West skal skilles, men alligevel vil vi gerne kaste spotlyset på deres interessante hjem. Vi har en ide, om at det falder i mange danskeres smag, da det er utroligt minimalistisk. Det kan du læse mere om nedenfor.

Alt er hvidt

Kimye har valgt at indrette familiehjemmet stort set udelukkende i hvide nuancer. Kim Kardashian har tidligere kaldt hjemmet for et minimalistisk kloster i sit YouTube-interview med Vogue, og det beskriver også boligen ned til mindste detalje.

Kardashian West ægteparret købte deres hjem i Hidden Hills i Californien tilbage i 2014, og derefter begyndte de et samarbejder med den belgiske designer Axel Vervoordt. Det (næsten) helt hvide hjem danner rammen for en bolig med to svømmebassin, to spa-områder, to grillområder, et enormt walk-in closet til masser af designervarer, og to etager med legerum til børnene, som vi gennemgår lidt længere nede.

Derudover har familien også en hjemmebiograf, og den er naturligvis ikke hvid. Der skal være mørkt indeni en biograf, og derfor leges der mere med mørkelilla nuancer i hjemmebiografen.

Dedikeret legeområde med farver

Der er mange, som spørger parret, hvordan de kan have fire små børn i et helt hvidt hjem. Men det har det smarte Hollywood-par naturligvis tænkt på.

Hjemmet er designet med et specifikt område på to etager, hvor det celebre pars fire børn kan slå sig løs og have det sjovt. Her er der tale om masser af farve, og munter indretning. Der er tapeter på væggene i lavendel og pistacie-farver. Du kan følge i de samme fodskridt ved at tjekke udvalget på https://www.familietapeter.dk/, hvis du også er glad for farver. Det kommer ikke som en stor overraskelse, at parret også har rum med farver, da mange kendisser og generelt en stor del af verdensbefolkningen vælger at indrette med flotte tapeter på væggene.

North har et helt lyserødt børneværelse

Kim Kardashian og Kanye West har fire børn North, Chicago, Psalm og Saint. De har tidligere delt billeder af fx Norths børneværelser, som viser at forældrene lader børnene være en del af indretningen. North har sammen med forældrene valgt at indrette sit børneværelse i udelukkende lyserøde farver.

Der er uden tvivl tale om et unikt børneværelse, da ligesom resten af hjemmet følger det også et monokromt tema. North sover i en lyserød seng med lyserøde puder og en enorm lyserød sommerfugl på væggen. Derudover er der to lyserøde sengeborde med spejle over dem, og du har sikkert allerede gættet, hvilken farve spejlene er i.

En enorm investering

Kim Kardashian og Kanye West købte altså deres hjem i Hidden Hills tilbage i 2014. Dengang betalte de 19,7 millioner dollars for den enorme ejendom, som også byder på en privat vingård, som vi endnu ikke har nævnt. Siden da har det celebre par altså opgraderet hjemmet, og faktisk har de investeret yderligere 20 millioner dollars i hjemmet.

Hvorvidt enten Kim eller Kanye bliver boende på ejendommen, og om de rent faktisk skal skilles, vil vi kun finde ud af i fremtiden. Men en ting er stensikkert, der er tale om en unikt, inspirerende hjem.