Der er lige så mange stile, som der er mennesker. Sådan føles det i hvert fald, når man kigger sig omkring, og det er meget sjældent, at man ser to mennesker, der har den samme stil. Det er rent faktisk også meget interessant, at det er sådan, det forholder sig, for så meget tøj og så mange stile, synes vi heller ikke umiddelbart, at det ser ud til, at der er – men det er der altså. Det er derfor ikke svært at finde en unik stil, som klæder en rigtig godt, og det er heller ikke svært at skille sig ud. Det er ufatteligt få gange, at vi i vores liv har mødt andre, der havde blot nogenlunde det samme tøj som os selv. [IMAGE=fBvh4CdihZW2.jpg] Det er super fedt, at det er sådan, det forholder sig, for så behøver man altså som regel ikke at være bange for at møde nogen, der iklæder sig det samme tøj, som man selv gør. Og heldigvis for det. Anderledes ser det dog sommetider ud for børn, og det ses ofte, at mange børn har nogenlunde det samme tøj på. Der findes som regel ikke nær så meget tøj til børn som til voksne, men dette marked er også godt og grundigt i gang med at ændre sig, og det er fedt. Hvis man gerne vil have tøj, der er både anderledes og moderigt til sine børn, så kan man kigge forbi https://kidsbrandstore.dk/ for at finde det. Udvalget er stort, og hvis man ikke vil købe noget, kan man bare lade sig inspirere.

[IMAGE=fBvh4CdihZW2.jpg]

Når man har fundet den stil, som man synes, der klæder en bedst, kan man bare blive ved med at gå i tøj, der er mere eller mindre helt den samme stil, indtil man altså igen får lyst til at eksperimentere med en ny tøjstil. For det sker altså fra tid til anden, og hvis ikke hvert år, så i hvert fald hvert 7. år, og det er jo også helt okay, at det forholder sig sådan. Der er ikke noget at sige til, at moden hele tiden skifter, for det gør vores egen personlige mening jo også, og sådan vil det nok blive ved med at være. Det er ingen kunst at kende sig selv godt, og når man finder noget tøj, der er med til at skabe den, man er, så bliver livet kun endnu bedre. Det er ganske fedt at klæde sig i farver, men somme tider er det grå, sorte eller hvide bare det, der skal til. [IMAGE=dfDqlZexfjBL.jpg] Man behøver ikke at gå i det samme tøj hver eneste dag, og det er jo også altid godt at have lidt at vælge imellem.