Ingen kan glemme det ikoniske billede af Marilyn Monroe, der står over en rist og holder på sin kjole, der er ved at blæse op. Det er også svært generelt at glemme den smukke kvinde, der stilfuldt viste alle sine former frem på det store lærred. En af datidens største stilikoner, og en kvinde, der var eftertragtet af stort set alle mænd på den tid.

Hun var tidens største sexsymbol, og hun var indbegrebet af, hvordan en moderne kvinde så ud. Hendes tøjstil var en tand vovet, men ingen i dag ville mene, hun ikke var tækkeligt klædt på. Hun passede samtidig perfekt til den tøjstil hun havde, og hun gav altid indtryk af at være gennemført i sit udseende.

Hun forstod samtidig at spille med på den rolle, som samfundet gav hende, og det var helt sikkert også med til at forøge hendes tiltrækningskraft hos alle omkring hende. Om det var med den flyvske kjole over risten, eller om det var, når hun sang fødselsdagssang for præsidenten, så var hun nærværende og meget bevist om, hvordan hun fremstod, når hun var ude i det offentlige rum.