Der er dem, der hele tiden genopfinder sig selv, dem, der hele tiden er moderne, dem, der hele tide er et skridt foran, også når det kommer til mode. Nogle ganske få evner at gøre dette over en meget lang periode, og her er det særligt Madonna, der kommer frem i folks tanker.

Hendes musik har gennem tiderne været spændende og provokerende, men frem for alt har den altid været ny og inspirerende. Den har fulgt moden, og det har kvinden selv også. Alle har ønsket at ligne Madonna, lige meget hvilket årti, der var tale om. Den evne har også sikret, hun har kunnet holde sig på toppen siden starten af 1980’erne, for der skal rigtig meget til i vores moderne verden.

Hun kan ikke kun klæde sig som ingen anden, hun gør det med en overbevisning, der slår luften ud af de fleste. Hun er den person, alle altid har ønsket, de var. Og hun har altid været modig og turdet kaste sig ud i nye forsøg, også når det kommer til hendes tøjstil. Det er ikke for alle, for det kræver virkelig noget mod, hvis man vil kaste sig ud på det dybe.