Det er ikke til at sige, men der er mange, som ikke tror, at polotrøjen havde fået det ikoniske status, hvis ikke Ralph Lajuren havde fundet på den flip og på at promovere det til dem, som havde penge. Dem, som spillede og var aktive i spillet polo, på marinaerne og ved de sportsgrene, som både tidligere og nogle steder i dag er for dem, som har penge og har det ekstra at smide rundt med. Et meget klogt træk skulle det vise sig.

Det trick og den lille mand som spiller polo, der diskret er at finde på brystet, var nok til, at den blev set, at det var noget, som de rige brugte, og hvad de rige gør, drypper som regel ud til det omliggende samfund. Og inden længe så var en ikonisk trøje skabt, en trøje som alle bar, høj som lav i samfundet, og det er med sikkerhed også en trøje, som i utallige udformninger og designs vil være at finde på overkroppen af både mænd og kvinder i mange forskellige afskygninger i årene fremover.

Trøjen blev nu aldrig en trøje, som ikke blev båret uden at være et form for statussymbol, for alle andre store og dyre modehuse lavede hurtigt deres egne versioner af selvsamme polo, men den originale polo er den, som Ralph Lauren skabte, og man må sige at den har givet netop det modehus et helt nyt liv, for det er takket være den, at de i dag er så store.