We like stripes!

Lige siden Mads Nørgaard i 1996 introducerede deres tidsløse kollektion med bl.a. den bomulds stribede bluse, har jeg været vild med deres klassiske bluser og har efterhånden mange af slagsen i min garderobe. Mads Nørgaard er yderst bevidste omkring deres stribede kollektions popularitet, så de har lavet en WE LIKE STRIPES sektion under deres menu i online shoppen (se her) og tager på denne måde ´ejerskab` af striberne, som er så populære & tidsløse og i konstant hård konkurrence fra andre high street brands! #Nicework #Welldone #Brandawareness

Mine favoritter fra WE LIKE STRIPES kollektionen kommer her:

Dias1Igennem årene har jeg tilføjet stribede bukser, kjoler, nederdele, tee´s & sko til min garderobe og har også bevæget mig over i andre high street mærker som Gestuz, Ganni, Zara, H&M, Weekday og Commes des Garcons. Sidstnævnte har lavet denne bluse, som står højest på min wish list, men som er så populær at den ofte har været udsolgt alle vegne. En anden bluse på min ønskeliste er denne lækre hør bluse fra danske Gestuzsom netop er landet i butikkerne.

Dias1

//SB

posted in: Fashion & StyleLeave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *