TIP! Forårsfrakken hos WEEKDAY

NU er det her – F O R Å R E T :)) Det siger udsigten i hvertfald i Kbh. for de kommende dage, så den må altså meget gerne holde – på forhånd tak! I går var vejret dog en ret blandet fornøjelse, så Drita og jeg hookede op i biffen med vores boys ♥ Det blev til Albert, som er den nyeste animationsfilm over Ole Lund Kirkegaards populære børnebøger. Drengene synes den var et hit, mødrene (aka os) på bagerste række kunne med stor sandsynlighed ikke gengive hele handlingen (host, to mega irriterende typer, der snakker under filmen!). Det endte jo også med, at der blev tysset og kigget vredt på de to sniksnakkende kvindfolk. Jeg medgiver, at der da heller ikke er noget mere belastende end to skvadrende typer i bio… Så jeg undskylder naturligvis forstyrrelsen i går! Tilbage til vejret ;)) Foråret er som sagt landet og derfor vil jeg lige tippe om, at WEEKDAY har 20% på alle deres jakker & frakker til og med den 6. april.

Picture1

Jeg har en klar favorit blandt WEEKDAY’S frakkekollektion. Hun hedder Karolina og hun fandt allerde vejen til mit klædeskab sidste efterår, hvor hun tog sig ud sådan her.

Picture2

Så hvis du også er svært begejstret for Karolina, så skynd dig at klikke hende hjem mens, der stadig er lidt at spare :)) Go’ shopping!

//SB

posted in: We LikeLeave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *