Til middag hos Louise med Philips Pasta Maker

Vi har fået fornøjelsen af at teste Philips Pasta Maker. Ifølge Phillips egen anmeldelse, så laver Pasta Maker frisk pasta fra bunden på bare 15 min og det har aldrig været lettere at lave pasta. Den er yderst effektiv til når man venter gæster og kan lave mellem 300 til 600 gram pasta, afhængig af, hvor mange gæster man venter. Vi ville gerne teste Pasta Maker overfor nogle mad entusiaster i vores målgruppe, for netop at kunne give jer den mest optimale og valide anmeldelse af Philips Pasta Maker. Vi allierede os derfor med, Louise Olsen og hendes veninder, under konceptet: “Til middag hos..”. Buon Appetit!

For lige at give jer et indblik i, hvem vi har til middag, så tjek de smukke stylish kvinder ud nedenfor:

IMG_2270Louise, Marie & Nadia.

Marie (gæst/veninde): Louises veninde igennem mange år, og i den grad mad-entusiast. Marie er 32 år, bor på Østerbro sammen med manden Christian og arbejder til dagligt som Direct Marketing Coordinator hos World Animal Protection i København.

Nadia (gæst/veninde): Louises veninde igennem mange år. Nadia er 32 år, lærestuderende og er en positiv udadvendt person, som elsker at dygtiggøre og udfordre sig selv.

Hvad er jeres forventninger til i aften og Louise som vært? 

Marie: Jeg håber, at vi får en rigtig hyggelig aften fyldt med god snak og ikke mindst en masse gode grin. Og så er det ingen hemmelighed, at jeg i høj grad glæder mig til at teste min venindes mad kundskaber.

Nadia: At hun kræser om maden og gør sit bedste som en god værtinde.

Louise Olsen (værten):  Louise Olsen er 32 år, bor på Islands Brygge med hendes kæreste, hun er en kreativ mad entusiast som går op i økologi, ernæring og træning. Hun arbejder i mediabranchen og elsker at lave mad for sine gæster. Læs mere om Louise herunder og følg med i hendes anmeldelse af Philips Paster Maker.

IMG_2263

Navn: Louise Olsen

Stillingsbetegnelse: Projekt koordinator hos web bureauet Magnetix

Alder: 32 (meget snart 33)

Hvem er Louise Olsen? Hun er en stædig, beslutsom og livsglad københavner som elsker mad, træning og pæne ting :))

Fra Kvinde til Kvinde

Hvad er dit ynglings brand? Kan godt lide de nordiske / skandinaviske brands både hvad angår tøj, accessories og smykker. Brands som: Weekday, Acne, Julie Sandlau, Yvonne Koné, COS er nogle af mine favoritter. Det er enkelt og ikke for ”piget” – på nær smykker så er jeg ikke til meget feminine ting.

Hvad har du på til middagen i aften? Calvin Klein t-shirt, jeans fra weekday, sko fra COS, Rolex datejust vintageur.

Hvad elsker du ved at lave mad? Og hvorfor tog du denne challenge op? Elsker at lave god mad fordi man oftest får fornøjelsen af at spise det bagefter og ikke mindst får man glæden ved at servere det for andre. Det var en sjov udfordring og så kunne jeg få lov til at invitere nogle søde veninder på middag.

Louise har testet Philips Pasta Maker, og følgende 3 parametre indgik i hendes bedømmelse:

– Brugen af Pasta Maker

– Design

– Rengøring

Hvordan vil du vurdere Philips Pasta Maker fra en scala fra 1-10? Vurdering : 9

Philips Pasta Maker er utrolig nem at anvende og hele nøglen til et succesfuldt resultat er doseringen, som skal være i orden for at det lykkedes. Til gengæld kan man lave velsmagende delikat pasta med kun 3 ingredienser: mel, vand og æg. Maskinen fylder lidt meget i et køkken ift. den kun har et enkelt formål. Dog er den ret pæn og falder ikke i øjnene som flere andre kæmpe maskiner. Grunden til den ikke får 10, men kun 9 er, at den skal skilles ad i 4-5 dele og samles igen hver gang den skal rengøres, dette kan dog gøres dog forholdsvist enkelt.

Dias1

Hvilken ret har du valgt at lave til dine gæster i aften? Pasta med laks i spinat-citron sauce: http://www.nemlig.com/opskrift-pasta-med-laks-i-spinat-citronsauce-1096.aspx

Hvordan synes du at aftenen er gået? Hvad tror du dine gæster vil synes om din madlavning og værtskab? Jeg syntes det er gået rigtig fint – så hyggeligt selskab, både af veninder og pigerne fra Stylishbusiness + fotograf. Tror godt de kunne lide maden – det sagde de i hvert fald :)) Håber de syntes om mit selskab – dog kan jeg altid bedre lide at sludre og hygge med mine gæster end at stå i køkkenet.

IMG_2209

Vi har bedt veninderne Marie og Nadia om, at vurdere Louises madlavning og værtskab fra en scala fra 1-10. Læs deres anmeldelse af aftenen hos Louise her:

IMG_2113

Hvordan vil du vurdere Louises madlavning fra en scala fra 1-10? 

Marie: Alt i alt var jeg meget imponeret over niveauet. Pastaen var i den grad al dente, og man kunne smage, at den var frisk. Laksen var tilberedt til UG, hvilket er en bedrift i sig selv. Jeg har alt for ofte fået serveret tør og kedelig laks på restauranter, men Louise mestrede at servere en laks, som stadig havde bevaret sin saft og kraft. Jeg giver Louises madlavning et stort 9 tal.

Nadia: Jeg synes det var en super lækker ret, som var velsmagende. Hun kunne måske godt arbejde lidt ekstra med krydderierne, så smagsoplevelsen blev endnu mere perfekt, – spaghettien var i top. Jeg giver karakteren 8.

 

Hvordan vil du vurdere Louise som vært fra en scala fra 1-10? 

Marie: Louise sørgede i den grad for at hygge omkring os, og aftenen var præget af en hyggelig og uformel stemning, som jeg trives bedst i. Hun var en veloplagt og overskudsagtig vært, og på intet tidspunkt fornemmede man, at hun var stresset over madlavningen. Hun får derfor også et 9 tal for værtskab.

Nadia: Louise var en god værtinde som viste overskud og sans for at få hendes gæster til at føle sig godt tilpas. Jeg giver Karakteren 10.

IMG_2249

IMG_2238

Fem hurtige om Louise:

Spise ude eller hjemme? Det afhænger helt af humøret. Begge dele kan være det helt rigtige.

Italiensk køkken eller Japansk? Den er svær. Trods en af mine favoritter er sushi, så må jeg nok generelt vælge italiensk.

Vin eller Cocktails? Cocktails. Favoritten pt. er Hendrick’s Gin og tonic.

Blog eller magasin? Blog – det er lettere tilgængeligt og mere foranderligt. Er jo en digital pige, så jo klart blog. Køber dog altid magasiner når jeg skal på ferie.

Stilletter eller flats? Stilletter. De rigtige høje hæle er det ultimative tilbehør.

IMG_7577[1]

Tak til Louse, Marie & Nadia og ikke mindst Henriette Lindgaard (vores geniale fotograf for aftenen).

Vi håber, I har ladet jer inspirere af Philips Pasta Maker og ikke mindst vores fortolkning af “Til middag hos..”. Velbekomme!

Vil du også have fornøjelsen af at lave pasta fra bunden og pifte madlavningen op eller glæde dine gæster med lækre pasta retter, så udlodder vi i denne uge en Philips Pasta Maker til en samlet værdi á 1.999 kr.

Konkurrencen kører på Instagram og du skal du blot gøre følgende for at deltage:

1. Følg Stylishbusiness på Instagram: @stylishbusinessdk

2. Like vores billede af #PhilipsPastaMaker

3. Hvem har Louise til middag med Philips Pasta Maker? (nævnes her i indlægget :))

Vinderen bliver udtrukket blandt alle deltagere søndag d. 17. maj! Good luck!

//SB 

Indlægget er lavet i samarbejde med Philips.

 

posted in: We LikeLeave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *