Tand blegning med SWISS CLINIC

Hvidere tænder på bare en uge! Det lover Swiss Whitening fra Swiss Clinic, så efter flere ugers overvejelser, research og tænketid har jeg endelig taget mig sammen til at starte behandlingen og teste om det er sandt..?!

Som de fleste af os, er jeg blevet meget bevidst, om farven på mine tænder… Jeg troede aldrig at det ville ske, at jeg skulle blive opmærksom på mine tænders farve, især fordi jeg tidligere har haft OK hvide tænder, og har altid fået at vide af tandlægen at mine tænder er meget meget lyse på den farveskala de måler efter…. Men sådan er det desværre ikke længere og min seneste besøg hos tandlægen beviste at mine tænder har rykket sig i farveskalaen, og jeg kan se at mine tænder er mere misfarvede end de nogensinde har været før.. Kaffe, the og krydret mad hjælper heller ikke på mine tænders ´farve` situation, men jeg må erkende at også `de her´ bliver sværere at undgå med alderen.. Med Swiss Whitening, håber jeg at kunne fjerne misfarvningerne og de mørke belægninger, som desværre ikke er lykkedes mig at fjerne ved almindelig tandbørstning eller ved regelmæssige tandrensninger hos tandlægen.

IMG_1448

Swiss Whitening – Behandlingen

Swiss Whitening en skånsom og effektiv tandblegnings kit som er fri Peroxid og andre provokerende stoffer som kan skade tænderne. Behandlingen er meget enkel og har en tilfredshedsgaranti, som gør Swiss Whitening til den perfekte starter kit til hvidere tænder. Selve kittet indeholder 3 skinner, 1 tandblegningsgelé og en beholder til opbevaring af skinnen. Selve behandlingen foregår meget nemt, men det kræver en del tålmodighed, da man skal bruge skinnen i ca. 50 min. hverdag i ca. 7 dage eller indtil det ønskede resultat er opnået.

Sådan skal du gøre:

– Forbered dig på 1 times afslapning (se en film, en serie eller læs en bog)

– Drik et glas vand og børst tænderne grundigt

– Form skinnen (varm den i varmt vand i ca. 30 sek. og sæt den herefter på tænderne, for at forme den præcist efter dine tænder)

– Rens den i koldt vand i ca. 30 sek.

– Fordel en ¼-½ ml. tandblegningsgelé på skinnen og sæt den fast om tænderne

– Behold skinnen på i ca. 50 min (op til 120 min)

– Skyld skinnen og tænderne omhyggeligt. Børst gerne dine tænder igen

Som nævnt, så kræver behandlingen tålmodighed. Jeg startede på min behandling i dag og jeg vil ikke lyve og sige at det var hyggeligt at ligge med skinnen i ca. 1 time, men det hjalp at jeg var alene hjemme og havde fjernsynet for mig selv.. (tak til Netflix og HBO for deres fantastiske serier.. )

De næste 5-7 dage vil jeg bruge skinnen hverdag i ca. 1 time (afhængig af mine tænders følsomhed og min tålmodighed), og forhåbentlig, har jeg meget hvidere tænder når jeg tuner ind med billeder af mit skarpe gebis i næste uge.. ;))

Psst..! Du kan købe Swiss Whitening for 595,- lige her. Der både gratis fragt og behandlings garanti, hvilket betyder, at du simpelthen får pengene retur, hvis du ikke når det ønskede resultat.. forudsat at du har brugt produkterne korrekt og efter henvisning.

Indlægget er lavet i samarbejde med Swiss Clinic (Sponsoreret indlæg)

//SB

posted in: We LikeLeave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *