Sun in my face – ahhh!

Nu kommer den – jeg kan mærke det! Sommeren, lige rundt om hjørnet :)) Derfor har jeg også luret lidt på diverse solbrille-trends… Må dog krybe til korset og erkende, at jeg er enormt inhabil til at rocke dem – sådan rigtigt! Det skyldes for det første, at jeg ofte glemmer solbrillen, får dem ødelagt eller ganske enkelt smidt væk (ud?! hvem gør i øvrigt lige det… mig åbenbart!). Desuden mangler jeg min næsetip eller rettere næseryg – de asiatiske gener har været ret så nærrige ved “uddelingen” af næseryg til mit folkefærd ;)) Så det er altid lige med at finde brillen, der ikke skrider ;))

Nå men anyways, så har jeg kigget på nogle virkelig lækre briller hos Poul Stig, der i øvrigt forhandler et af mine yndlings brands, hvad shades angår; Oliver Peoples. Larry Leight, der er stifter af det amerikanske luksus brand har bl.a. designet briller for Prada, Helmut Lang & Vera Wang. Jeg købte mine første OP briller for nogle år siden og har virkelig været begejstret for dem lige siden. Hos Poul Stig Briller kan du finde den hypede Ran Ban brille eller et ultra eksklusivt stel fra brandet, Leisure Society. Jeg har samlet mine favoritter nedenfor, så det er bare om at blive fristet og klikke hjem, når nu solen & sommeren jo er på vej til os… :))

Captureleisure_sol_montalivet_black_front-p-700x422CaptureLinks kommer lige her: #1 Oliver Peoples, #2 Leisure Society & #3 Garrett Leight Wilson

//SB

posted in: We LikeLeave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *