Power Women!

Vi har introduceret jer for nogle yderst inspirerende, intelligente & ikke mindst smukke kvinder her på SB og det vil vi bestemt også fortsætte med! Vores ide med disse Power Women indlæg er i første omgang at give jer et indblik i udvalgte brancher, hvor disse Power kvinder gør karriere samt sætte fokus på en personlighed, der i vores øjne er inspirerende både, hvad angår personlig stil og i det arbejde hun beskæftiger sig med. Derfor fortjener alle disse F.A.B.O.L.U.O.S kvinder også et ekstra link. Nedenfor kommer et recap af de lady’s, der indtil nu har optrådt på Stylishbusiness :))

Picture1

I kan møde Heidi Boye lige her og læse ekspertviden om, hvordan vi ‘konsumerer’ den digitale verden. Desuden kan I læse noget om, hvor forskelligt begrebet luksus, værende i form af fx. en Prada taske, kan forstås i kulturer rundt omkring i verden.

Den næste kvinde på agendaen var Nanna Schultz, der er en kendt personlighed fra medierne. I kan læse om hendes vilde karriere, der både har omfattet professionelt model arbejde, TV vært og Chefredaktør. Desuden fortæller Nanna også, hvad stil betyder for hende i dag. I kan tune ind og læse mere lige her.

Amanda Hjernø er vores super dygtige fotograf. Hun er netop i færd med at lægge sidste hånd på værket i form af en bogudgivelse. Desuden har hun beskrevet nogle af de seje projekter, hun har arbejdet med lige her.  

Den digitale modechef Camille Berner kan du læse om i dette indlæg. Vi har talt med Camille om arbejdet med digitale platforme, der netop optager hendes hverdag på Benjamin Media. Desuden deler hun skønhedstips og afslører også en hemmelighed om sig selv :))

Majken Elisa Holm er en kvinde, der ved hvad de hotteste tendenser indenfor sko er. Hun fortæller hele histroien rundt om Angulus brandet, der netop har åbent en flagship store i indre København. Derudover taler vi med Majken om stil og hvad der inspirerer hende, læs meget mere her.  

Picture6

Vi glæder os til at dele endnu flere Power indlæg med jer!

//SB

Foto af: Amanda Hjernø

 

 

posted in: Business Life, Power WomenLeave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *