Mystery Escape…

Picture1

Lørdag i Påsken havde min kæreste og jeg arrangeret en påskefrokost for vennerne. Vi vidste godt, at det ville blive en særdeles underholdende dag med lige præcis det her hold ♥ :)) Derfor gik vi også virkelig i tænkeboks, for at gøre dagen til noget særligt, da planlægningen satte ind…

Vi mødtes på Østerbro – og det skal lige siges, at ingen ud over “arrangørerne” vidste, hvad dagen ville bringe :)) Flokken bevægede sig top spændte mod adressen, Aldesrogade 6A. Her er Mystery Escape lokaliseret – og hvad er så det? Mystery Escape er et nyt koncept, som lige er lanceret i København, hvor inspirationen er hentet hjem fra Paris. Og helt kort fortalt bygger konceptet på følgende: “Slip ud af rummet, inden der er gået 60 minutter” – det skulle vi naturligvis prøve!

Spillet er lavet som en live udgave baseret på computerspillet “Room Escape Games”, hvor du er fanget i en virtuel verden og skal forsøge at slippe fri med diverse hjælpemidler. Hos Mystery Escape bliver man selv eksperten i spillet, der skal løse udfordrende gåder, finde fysiske spor og bruge sin logiske tænkning sammen med sit team, for at komme videre i spillet. Det er en super fed og virkelig anderledes måde, at være sammen på! Intensiteten og holdindsatsen i spillet tvinger os væk fra den online verden, der er præget af sociale medier og online venner – hvor man her får en fed ‘live’ oplevelse sammen. Stine Juul Hansen, der er Manager og iværksætteren bag initiativet i København fortæller i øvrigt: Vores spil er designet til at blive spillet i hold af 3 – 5 personer per rum. Et spil kan spilles enten af ét hold eller flere hold, hvor de konkurrer i hver deres rum, om at være de første til at slippe ud. Mystery Escape har 2 spillerum, og kan underholde grupper på op til 10 personer, der vil spille samtidigt. Selve konceptet ‘Live Room Escape Games’ er en forholdsvis ny trend, som igennem 2014 virkelig er begyndt at tage fart, og der findes nu spil over hele verden, herunder Shanghai, New York, Paris, Tokyo og London.

Vi var alle fuldstændig enige om, at det var en helt unik oplevelse og vi appellerede derfor også på det kraftigste til, at der kom nye spil på banen asap :)) Vores dag fortsatte i højt humør og flot solskinsvejr på tandemcykler, hvor aftenen blev sluttet af på Mikkeller Bar og Boutique Lize ;)) Super lækker dag i det bedste selskab!

Picture2

Psssst… Husk at tjekke vores fantastiske Lancôme give away ud lige her!

//SB

posted in: We LikeLeave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *