Hvor meget tid bruger du på Facebook?

For en uges tid siden deltog vi i et blogger arrangement, der blev hosted af SelectedBloggers på deres kontor i Holte. Der var lagt en spændende agenda for aftenen, som både skulle give os et bredere perspektiv ift. blogging som platform og hvordan man bliver en endnu bedre formidler. Første taler var Jan Christiansen, der er Managing Partner hos PrettySocial Media. Han gav os et indblik i Facebook som medie og præsenterede os for udviklingen og tendenserne, der gør sig gældende på de sociale platforme. I følge det amerikanske analyseinstitut ComScore bliver 1 minut ud af 5 minutter på mobilen brugt på enten Facebook eller Instagram. Opgjort på tidsforbrug pr. dag svarer det til, at man i gennemsnit bruger 25 minutter på Facebook om dagen og 12 minutter i gennemsnit på Instagram om dagen. Nedenstående diagram viser antallet af brugere på nogle af landets største sites. Udtrækket kommer fra TNS Gallup Mobile og baserer sig på det daglige forbrug:

Picture3

Tallene taler for sig selv og viser, hvor stor betydning og dermed indflydelse Facebook har på os forbrugere. Knap 2 mio. danskere er dagligt inde og tjekke statusopdateringer og ‘like’. Det forklarer også vores behov for den forbruger til forbruger adfærd Heidi fortæller om her. Vi vil jo rigtig gerne dele og ikke mindst inspireres af venner og bekendte!

Derudover talte vi også om, hvordan man formidler stof til læseren på bedst mulig vis. Bo Mikael, der er Founder og digitalwiz hos Mediawise og som har arbejdet med journalistik for internationale mediahuse som CNN, Aller Media & Bonnier koncernen, afholdte et indlæg om kommunikation og gav os en masse gode input. Rigtig interessant og tankevækkende, hvordan man i det skrevne sprog, kan gøre det lettere for læseren at navigere i ens tanker. Vi sluttede af med dinner fra Karma Sushi, der både har restauranter i København, Århus, Aalborg & Frederikshavn – super lækkert & med et twist! Her kommer lidt billeder fra aftenen:

SB_3_SelectedB_m+©de10

SB_3_SelectedB_m+©de15

SB_3_SelectedB_m+©de45  SB_3_SelectedB_m+©de49

SB_3_SelectedB_m+©de19

SB_3_SelectedB_m+©de22

Tak til Jackie & Co. for en hyggelig og inspirerende aften!

//SB

Drita & Maria

posted in: Business LifeLeave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *