London here I come!

I dag tager jeg til London, en af mine ynglings storbyer efter New York! Og hvorfor så det? London er den storby i Europa som minder mig mest om New York, men har samtidig charmen fra de ældre bygninger, parkerne og den royale krone som skaber den perfekte kontrast mellem det gamle og det nye.. En multikulturel by der byder på masser af shopping, god mad, verdens bedste fodbold kultur og masser af musicals, det tiltaler mig rigtig meget og jeg ville med sikkerhed kunne bo her, hvis ikke det var for savnet til min familie.. :))

1691285_Heron Tower 39

Desværre er denne tur ikke ren pleasure, da jeg skal til møder og event hos Powa´s head office i Heron Tower. Men ikke desto mindre, glæder jeg mig til nogle dage med masser af skønne kollegaer, møder, skøn mad, en cocktail event på toppen af Heron Tower (tjeck det ud) med udsigt ud over hele London og ikke mindst en lille shoppe tur på vejen.. Jeg vil gerne have en forårsjakke og har længe ønsket mig den klassiske trenchcoat fra Burberry og da London er `Burberry´s hovedstad`, håber jeg på at finde den her eller i Heathrow lufthavn på vej hjem.

Psst: Et rigtig godt hint – shop i Heathrow Lufthavn, hvor du kan spare 10% i tax. Jeg købte min Chanel taske i Heathrow Lufthavn for ca. 5 år siden og sparede 2500 kr.!

0902_Burberry_BrandShops

NB: Følg med på instagram de næste par dage, hvor jeg vil forsøge at poste lidt billeder fra turen. See you!

//SB

posted in: Business LifeLeave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *