Lancome Miracle Cushion

Lancome-Cushion-Foundation

Lancome Miracle Cushion

 

For nyligt var vi til lanceringen af Miracle Cushion Foundation fra Lancome, en foundation der er udviklet på en helt ny teknologi og er den mest innovative af slagsen. Henrik Steen, Lancome´s makeup artist viste os med stor passion hvor hurtigt og nemt `Miracle Cushion` ligges på huden og hvorfor denne foundation er som skabt til hverdags looket og til kvinden `on the go`, som I også kan se i videoen her:

 

Jeg må erkende at jeg oftest er kvinden ´on the go` og jeg er blevet helt vild med denne foundation! Den er nem at ligge på huden, den er let at have på også giver den et meget naturligt look! Den absorberes af min hud og jeg skal ikke bruge pudder selvom den er en smule shiny – jeg kan blot nøjes med denne. Den minder om en BB cream, men den har en lækrere konsistens og den dækker lidt bedre, hvis man giver huden et ekstra lag til f.eks. aften looket. Den passer perfekt til mig og min livstil ´on the go´ og den er definitely en keeper i min makeup pung! #ILOVE #10secondstoperfection

Indlægget er lavet i samarbejde med Lancome & Noise PR!

//SB

 

posted in: We Like1 Comment
  1. Pingback: lancôme miracle cushion

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *