Lak der holder!

Jeg har aldrig lagt særlig vægt på at få lavet manicure m. shellac, medmindre jeg er i udlandet…. Til trods for, at jeg går meget op i velplejede negle. Jeg ville da heller ikke decideret have noget i mod en manicure, men jeg tror at den famøse tidsfaktor gør, at jeg aldrig når at få booket en tid….. Der er (næsten) ikke noget værre end uplejede negle i min optik. Så derfor bliver neglebåndene klippet, skubbet og filen flittigt brugt, når der skal ordnes ;)) Jeg er også ret glad for en pæn lak, men den skal gerne holde – og helst længe. Jeg tror, at jeg har været omkring de fleste mærker efterhånden, for netop at kunne udelukke og finde frem til ‘the perfect match’ :)) Forleden var jeg forbi Matas og søgte en efterårs-farvet-lak-der-fungerer-til-det-hele. Her fladt jeg pladsk for, L’Oreals Forever Mink (nr. 012). Det smarte er, at man både får selve lakken og en top coat som en 2-in-1 løsning. Eneste jeg kan sige er: Go Get It! Den holder virkelig flot, tørrer på ingen tid og dækker rigtig godt ved første lag. Jeg mener også kun, at den stod i omkring små 80 bobs. FYI, på billedet nedenfor er lakken over en uge gammel….

#WeLike!

//SB

IMG_1435jj

posted in: We LikeLeave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *