Favoritterne… :)

Nedenfor har jeg samlet nogle af de produkter, som jeg sværger til pt. Læs hvorfor og hvilke mirakler lige præcis disse venner har gjort for mig ;))

Picture1

1. Lancôme Advanced Génifique. Denne serum bruger jeg hver aften, efter jeg har renset min hud af. Den er ekstremt let at fordele og trænger også hurtigt ind i huden, der efterlades blød og fin. Der er påskrevet på den lille flacon, at det er et youth activation concentrate – hvilket jo lyder meget lovede, når man bevæger sig op i årene ;)) Jeg har anvendt Lancômes Advanced Génifique i halvanden månedstid nu og lad mig bare slå fast, at jeg sagtens kan både se og mærke forskel på min hud.

2. Lancôme Teint Miracle Concealer. Denne concealer gør bare hverdagen lidt lettere, forstået på den måde, at den lysner huden op og udglatter uregelmæssigheder samtidig med, at den reducerer synligt mørke rande. Det er da et must for de fleste kvinder – igen, not going younger… :)) Concealeren kommer i tre forskellige toner og indeholder SPF 15.

3. MAC – Prep & Prime Fix+. En kølig og velduftende mist til ansigtet synes jeg, er virkelig fantastisk! Og særligt MAC’s Fix+ samt Mineralize Charged Water er begge mineralholdinge og opfriskende for din hud, der samtidig giver en naturlig glød og ’sætter’ din make up. Jeg har altid en af disse med i håndbagagen ved længere flyvninger, hvor du hurtigt kan give ansigtet et friskt pust.

4. Ole Henriksen’s Fresh LipsFavoritten blandt læbebalsam, der både blødgør instantly og giver et super flot look uden at fedte. Fresh Lips har SPF 15 og indeholder salicylsyre, kakaosmør og blomstervoks, som giver en lækker frisk følelse på læberne.

5. Lancôme, Grandiôse Mascara. Lancôme har skabt en ny mascara, der har en svungen børste (svanehalsen), så man meget lettere kan påføre mascara og dække alle vippehår. Grandiôse indeholder rose celle-ekstrakt, der genopbygger og beskytter vipperne, hvilket man tydeligt mærker efter brug. Desuden er gummibørsten helt ideel, da man nemt kan coate sine vipper, præcis som det ønskes.

6. Smashbox primer. Denne primer er virkelig en god investering, hvis du ønsker at minimere dine porer og give din hud en mat finish, inden du lægger make uppen. Smashbox har et virkelig bredt udvalg af primers, hvad end det gælder reducering af rødme, dark spots på huden, sensitiv hud eller andet, find hele deres sortiment her

7. Benefit PoreFessional primer. Benefit laver så mange lækre produkter, der er pakket ind i det fineste 70’er retro univers. Denne primer har samme formål som Smashbox, altså at minimere porer og give huden en jævn overflade. Benefit’s PoreFessional er virkelig nem at fordele og trænger hurtigt ind i huden, der efterlades blød og mat.

Det var favoritterne lige nu, alle produkterne kan du købe hos Sephora, Magasin eller Matas.

//SB

posted in: We LikeLeave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *