I en god jule-sags tjeneste!

 

Det er temmelig svært at navigere uden om pebbernødder, julegran og lyskæder, til trods for vi endnu ikke har ramt december måned… Men jeg kan nu godt li’ det. Nej vent, jeg er faktisk ret så pjattet med julen. Jeg elsker alle de traditioner, der er forbundet med jul. Når man har barn i familien, så er der ekstra fokus på juleriet i det lille hjem – og vi nyder det til fulde :))

Capture
Jeg har allerede fået min første julegave. Og det er i den grad den mest givende og betænksomme gave, ever! Verdensgaver – julegaver, der redder liv! Ud over min veninde, så er UNICEF afsender af denne julegave, som indeholder en mor-barn pakke til fem katastroferamte kvinder og deres børn. I hver pakke findes myggenet, der skal hjælpe med at mindske risikoen for, at barnet skal få malaria, som hvert år koster små børn livet. Derudover vacciner der skal give børnene beskyttelse mod livstruende sygdomme og handikap. På gavebeviset står: Med denne pakke forbedrer du chancerne for, at 5 nybagte mødre kan give deres små børn en god og sund start på livet. Enormt sigende i en tid, hvor fokus er på juleanden, pakkerne og om vi skal have ædelgran eller rødgran hjem i stuerne… Jeg tænker, at disse pakker vil være en virkelig god ide til mandelgaven eller en værtindegave til den kommende tids julearrangementer.

Capture

UNICEF er verdens største børneorganisation, der indkøber forsyninger til de børn, som har allermest brug for vores hjælp. Du kan finde gaver i alle prisklasser lige her og hjælpe børn over hele verden med at overleve og udvikle sig.

//SB

posted in: We LikeLeave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *