About us

SB147
  ♦ A beautiful collaboration between personal style & business life 

Hvorfor Stylishbusiness? “Vi vil gerne inspirere og give læseren et indblik i vores liv. De ændrede mønstre indenfor medieforbrug, har givet os en mulighed for at være tilstede på de digitale og sociale platforme. Stylishbusiness vil gerne dele elementer fra en branche, hvor fashion & style lever side om side med business life“.

Hvem er Stylishbusiness? “Vi er 2 ambitiøse kvinder med en række fællesnævnere: Vi blev født ind i MTV kulturen i 1981, en generation, som i dag er præget af youtube, facebook og blogging, en medieverden domineret af sharing og branding. Vi er uddannet indenfor marketing & kommunikation og har opbygget erfaring i mode- og mediabranchen, men vigtigst af alt er vi mødre til drenge fra 2010 ♥ Efter næsten 8 år som kollegaer, samarbejdspartnere og veninder, indtager vi nu næste kapitel i vores personlige samt professionelle liv med stylishbusiness”.

Vi vil gerne benytte bloggen til at dele visuelle klip fra vores liv, der indeholder alt fra vores take på god stil til involvering via kreative cases samt introducere Jer for fashionable og inspirerende kvinder i en unik branche.

♦ Our vision is to establish a powerful brand through Stylishbusiness 

//Drita & Maria